She Она

Уолтер Шатеншун
She is cold.
She is gold.
She is beautiful
And very careful.
I feel you every minute.
I think you every second.
Save me please.
Help me please.
Our love is killing me now,
But love is living only now.

Она холодная.
Она золотая.
Она прекрасная
И очень осторожная.
Я чувствую тебя каждую минуту.
Я думаю о тебе каждую секунду.
Прошу, спаси меня.
прошу, помоги мне.
Наша любовь убивает меня сейчас,
Но любовь живёт только сейчас.