Украинский Гарик 414

Владислав Красса
Український Ґарик 414

За мотивами І. Губермана

Річенька часу витече сумно,
І не залишиться мрій.
Був молодий я, був нерозумний.
Став я старий і дурний.

   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".