Стишок-четверишок. Ужин

Владислав Красса
 Український Ґарик. Вечеря.

— Що на вечерю в нас сьогодні?
— Нічого.
                —   Це ж бо дуже мало!
   І вчора теж були голодні!
— Я на два дні приготувала.