10, 10, 2017 Караценька аб важным

Светлая Две Тысячи 10
Ідзе паціху па жыццю і ліха, і дабро дзе-як сабе ўрве які кілішак. З вядром , вядома, як тут параўнаць, што да краёў запоўнена бядою. Але, бывае, што хапае...)