у iншому вимiрi мрiй

Алиса Валетайл
у іншому вимірі мрій
де ти мене будеш чекати
хай завжди лунає мій спів
щоб ти не зміг сумувати,

а я обіцяю до тебе прийти
як тільки закінчаться справи
бо так стало тяжко у цьому житті
без мрій не буває цікаво..

10.10.17
***