Украинский Гарик 416

Владислав Красса
Український Ґарик 416


За мотивами І. Губермана

Неймовірний гумору запас
втрачено на задуми лихії —
так зліпив Бог Всесвіт (ще й і нас!)
з хаосу, абсурду і стихії.