Гуьйре

Аза Атагинская
Сихха мархаш схьагулйелла,
Цара малх д1а лачкъийна.
Шело яхьаш гуьйре еъна,
Диттийн г1аш цо маждина.

"Т1ак-т1ик"- хезош дог1а 1ена.
Дог1а, жимма собар дел!
Берийн беша яха йоллу,
Сан бедарш йаша ма елл!

Азман Джабраилова

Спасибо автору картинки