Манiфест диванного експерта Дивлюсь я на Шеву

Владимир Туленко
«Маніфест диванного експерта» («Дивлюсь я на Шеву»)

Дивлюсь я на Шеву, та й думку гадаю:
«Хіба менше Шеви в футболі я знаю?
Чому мені, Боже, ти кума не дав?
Диван би я кинув, та й тренером став!
Та й тренером став!»

(2)
Далеко пішла б наша збірна, панове,
Даю своє чесне й порядне я слово.
Кого, окрім Бога, ще можу прохать,
Щоб тренером збірної нашої стать?
Щоб тренером збірної нашої стать?

(3)
Та дуже чиновникам став я нелюбий, -
Правдиво пишу я про збірну та клуби.
Чужий серед цих я цікавих людей!
Хіба ж хто кохає нерідних дітей?
Чужий серед цих я цікавих людей!
Хіба ж хто кохає нерідних дітей?

(4)
Сиджу на дивані, і матч споглядаю,
Де збірна країни хорватам програє…
Тепер, розумію, що міг наяву 
Піти замість Шеви. Бери ФФУ.
Бери ФФУ.

(5)
Від гри українців вже всім дуже гірко,
Та я, як прийду, запалю нові зірки!
Нарешті б здійнилася в мене мета,
Бо збірна Вкраїни, нажаль, сирота
Бо збірна Вкраїни, нажаль, сирота

(6)
Я вірю, що треба прикласти зусилля,
Щоб в збірній країни справлять новосілля…
Орлом бистрокрилим на зустріч лечу,
… Просратись суперникам дам досхочу!
Орлом бистрокрилим на зустріч лечу,
… Просратись суперникам дам досхочу!

*****
Музика: Людмила Олександрова
Слова: Володимир Туленко

КА-РА-ОКЕ:

https://www.youtube.com/watch?v=yhAPDNBlyLs