Агъры атешинде янса да юрегим

Эльмара Мустафа
*  *  *
Агъры атешинде янса да юрегим,
Умют къучагъында солса да терегим,
Гонъюлимнинъ терен, назик кошесинде
Бар сакълангъан ярыкъ. О - меним мелегим.

Такъдир деген зулум, хаин бир къашкъыргъа
Мен олмайджам гъыда. Баш огмейджем онъа.
Олса да боранлар, йыкъса да къайгъылар,
Бираз раатланып, чыкъарым ёлума!

Июль 7, 2014 с.