Сундузчыкъ

Эльмара Мустафа
Бизим гузель Сундузчыкъ,
Санки дерсинъ йылдызчыкъ.
Кийсе беяз антерчик,
Пейда ола мелечик.

Къысмет олса оседжек,
Къорантасын севеджек.
Багъчада гуллер топлап,
Битасын шад этеджек.

Июнь, 2004 с.