Къоранта

Эльмара Мустафа
Айшечик анасына
Савутны ювып берди.
Рустемчик бабасына
Одунлар алып кельди.

Сабадан берли юре
Ашханеде къартана.
Койде эр адам биле -
Пек яхшы бу къоранта.
               
Майыс, 2004 с.