Денъиз ве ель

Эльмара Мустафа
Дюльбер мавы денъиз
Неге ачувлана?
Кучьлю гизли денъиз
Неге далгъалана?

Шаркътан эскен еллер
Оны къутуртыра.
Бир къаяны эллер
Яваш ювундыра.

Гъурурнен ель эсе,
Денъиз ачувлана,
«Мен сенден къуветлим!» – деп,
Эр кеске макътана.
               
Апрель, 2002 с.