Алиме

Эльмара Мустафа
Мен уфачыкъ Алиме,
Чулны алам элиме.
Ярдым этеджем бугунь
Мен анама бутюн кунь!

Олгъан тозны сюртеджем.
Азбарны сипиреджем,
Олсун дюльбер эвимиз,
Яп-ярыкъ эм де темиз!

Апрель 19, 2012 с.