Къыш

Эльмара Мустафа
Къар ягъып башлай къышта,
Бем-беяз ола тышта,
Алтын кунешчик къача,
Къар данелери уча.

Сонъ сувукъ еллер эсе,
Куртюклер исе осе,
Япыла къардан адам,
Шенъликке тола заман.

Ноябрь, 2011 с.