Такъдир

Эльмара Мустафа
(йыр)

Мен сени арадым,
Сонъ аджджы агъладым,
Чокъ яндым, аз яндым,
Сен ичюн севгилим.
Мен санъа расткельдим,
Бильмем къайдан кельдинъ?
Чокъ яндым, аз яндым,
Амма сени севдим.

Багълама:
Кокте кунеш сёне
ве кене де кене.
Арзу-истеклерим
санъа къайтып келе.
Айт, не ичюн бойле
умютлерим оле?
Ве меним устюмден
такъдир куле, куле.

Мен сени къалдырдым
къальбимнинъ тёрюнде.
Чокъ эди, аз эди
бойле кунь омрюмде.
Мен сени бекледим,
«Севем! Севем!», — дедим.
Чокъ эди, аз эди
Дюнья экимизге.

Багълама.

Апрель 29, 2010 с.