Сенсиз

Эльмара Мустафа
(Зера Кенжикаева иджра эткен йыр)

Гузелим меним, юрегим меним,
Джанымдан татлы севгилим меним.
Биль, ич бир заман унутмам сени,
Даа бир сефер алдат сен мени.
Назик мелегим, севгилим меним,
Мавы коклерде кунешим меним.
Айт манъа дюльбер севги сёзлеринъ,
Багъышла манъа бахтлы куньлерни.

Багълама:
Мен сенсиз янаджам, янаджам, янаджам,
Мен сенсиз агълайджам, агълайджам, агълайджам,
Янаджам, джаным.
Мен сенсиз янаджам, янаджам, янаджам,
Мен сенсиз агълайджам, агълайджам, агълайджам,
Агълайджам, джаным.

Гузелим меним, юрегим меним,
Джанымдан татлы, севгилим меним.
Биль, тек биз ичюн йылдызлар яна,
Биз ичюн бу кок, биз ичюн дюнья.
Назик мелегим, севгилим меним,
Мавы коклерде кунешим меним,
Мен чокътан берли арадым сени,
Даа бир сефер алдат сен мени.

Багълама.

Март 3, 2008 с.