Молитва

Генка Богданова
Автор: Генка Богдатнова


Мой Господи, пред тебе коленича
и моля те, децата ми обичай!
Подари им обич, радост и  мечти,
мъдрост, мили Боже, щедро дай  им ти!

И запази усмивките им ведри,
сърцата им да са  добри и щедри!
В очите им да грее светлината
на обич чиста и на добротата!