Вiтае восень...

Татьяна Борисова 11
Вітае восень прахалодай,
ды вільгацьцю цьмяных начэй,
лістотай рознакаляровай,
тужлівым позіркам вачэй.
А мне так гэта даспадобы!
Хай зьледзянелы вецер дзьме!
Вітай жа,восень,прахалодай!-
Я буду рада і зіме!