Обикновенный Юрка

Надежда Рубан
             Звичайний  Юрка...

Наше  літо  давно  відцвіло  і  осінь  зівяла,
Лиш  вітер  сліди  замітає  по-парку,
Я  так  хотіла  під  твоє  крило ,  під  твоє  одіяло,
Та  зустрічатись  нам  було  не  варто.

Приспів ; Я  думала , ти  хлопець  бравий ,  ще  той !..
                А  між  нами  перемиря  не  скурена  люлька ,
                Я  думала ,  ти  мій  найкращий  герой ...
                А  ти  звичайний ,  такий  собі  Юрка...

Твої  слова  по - скайпу  були  найвищих  гатунків,
Я  думала  ,  оце  мій  пан ,  ну  хлопець  нормальний,
Мене  захопив  вир  почуттів  без  поцілунків,
Без  теплих  обійм , закінчився  роман  віртуальний.

Ти  катуєш  мовчанням  мене  ,  від  тебе  ноль  звуків ,
Ти  думаєш , за  тобою  ридаю  чи  плачу,
За  тобою  шлейф  жінок  ,  дітей  і  онуків,
Гут  бай  !  мій  герой !  ти  мене  не  побачиш...

Автор: Н.П.Рубан.