***

Александр Мусель
Фарби з синього неба,
Знову дощами змито,
Не поспішай,не треба,
В хмари ховати літо.

Скільки живу на світі,
Вже не рахую роки,
Осінь листками на вітті,
Знову дарує спокій.

Певно осінні клени,
Мають свої переваги,
Тільки трава зелена,
Більше дає наснаги.