Стишок-четверишок. Начал

Владислав Красса
Український Ґарик. Почав.

Почав займатися здоров’ячком своїм.
Два дні не сплю і третю ніч не їм!
Чого ж я досягну (гіпотетично),
Якщо продовжу жити аскетично?
І тут невідворотні будуть втрати:
Голодний буду і хотіти спати.