16, 10, 2017

Светлая Две Тысячи 10
Пра што я? Ды пра ўсё! Пра годнае жыццё, у спакоі , у дабрабыце, у самоце. Бо кожны новы дзень на ўчора не подобны. І заўтра будзе іншым ён...І, спадзяюся, што вясёлым ... Я кожны дзень хаджу ў жыццёвую бо школу. Настаўнікі, на жаль, лайно...
Не бачаць аніяк краёў і льюць праблем напоўніцу...