Тобi одному нiжнiсть подарую

Вера Бондаренко-Михайлова
Тобі одному ніжність подарую.
Тобі співатиму свої нові пісні.
Лиш по тобі  -  в розлуці я сумую.
Лиш по тобі – в росинках очі голубі.
Зав’ю сріблясті в коси павутинки –
То сум по тобі,друже милий, знай!
Пригадую я радості хвилинки…
Моя ти втіхо й лагідний розмай!
Забуду втому з думкою про тебе,
Коли лоскочеш усміхом вуста.
Коли пошлеш ти зіроньку із неба –
Моя назустріч квітне доброта.
Тож так світитиму тобі щосили
Доки потрібна і жадана я тобі
І не страшні мені холодні зими,
Коли моє серденько проросло в тобі.