Мода

Таисия Цыбульская
Три серйозні їжаки
повдягали піджаки,
бо не личить їжаку
жити, наче жебраку!

Натягли по самі вуха,
(от якби ще й капелюха!)
і не чули їжаки,
як тріщали піджаки!

Подивилися в калюжу,
(ой, які ми гарні дуже!)
а сорока з них регоче,
- Вам голки не колють очі?

Ой, не можу, сміх та й годі,
не бува таке в природі!
Подивіться, їжаки,
геть порвались піджаки!

Визирає із дірок,
мабуть, тисяча голок,
не бува таке в природі -
одягатися по моді!

18.10.2017