Солодка мить

Светлана Камышная
Туманом сизим вкритая трава,
Осіння прохолода, жовте листя.
Скажи собі: То осені дива,
Живи, люби і як завжди молися.
Піднявшись зранку пий солодку мить,
І насолоджуся, бо все в житті мінливе,
Відкинь печалі, все що там болить,
Живеш - а значить, ти уже щаслива.