Украинский Гарик 419

Владислав Красса
Український Ґарик 419


За мотивами І. Губермана

Живу я безтурботно кожну днину;
сусіди це сприймають з інтересом —
карбованець (найкращу їх рослину!)
я не вважаю надделікатесом.