Не зважай

Дмитрий Бардок
Посміхнись, хай вгамується лихо,
не зважай на нестриманий біль,
а годинник спілкується тихо
і зима докладає зусиль.
Побажай сам собі дозрівання,
розуміння миттєвості мрій,
життєздатності,віри,кохання,
відчувай шлях заплутаний свій.
Розірви всі кордони і межі.
За зимою як завжди весна.
І падуть побудовані вежі,
і натягнеться щастя струна.