ДО В РИ, НАД...

Владимир Зубрицкий
Ти потрібна мені,
Я, надіюсь,тобі.
Часто в думках моїх,
Я, напевно, в твоїх.
Ти є Муза моя,
Я опора твоя.
Вже в очах пелена,
Та в душі пустота.
Що робити мені?
Розказати тобі?
Я не бачу тебе,
А ти бачиш мене?
Ось дзвоню я тобі,
Прошу зустріч собі.
Я не чую тебе,
А ти чуєш мене?
Оце чудо чудес!
Мені голос з небес:
«Чую, бачу тебе,
А з тобою себе.
Ти Любов збережи,
Мрію нашу держи.
І до зірок лети,
Мене там знайди,
Долю, Віру свою,
Та Надію твою…»
21.10.17  Володимир Зубрицький