Сонет

Марк Казакевич
Ти мені робила лайки, 
Ну а я тобі репост.
Час тобі складати пайки
В мій холодильник з ноу фрост.

Житлових проблем не маю,
Маю ліжко й пилосмок.
Замість квіт пароль вай-фаю
Важливіше для обох.

Один одного не знаєм!
Навіть згадки ми не маєм,
Що робити будем вдвох...

Але все доволі просто:
Я тобі побільше лайків,
Ти мені аж два репоста!;