Зажди! на укр. яз

Любонька
1
Не одягай мене в пітьму
Зимних ночей...тривожних...довгих...
Не залишай мене самУ
На ще неходжених дорогах.
Про щастя мрію не зворуш,
Та не відхрещуйся мовчанням.
Спорідненість самітніх душ
Мені здавалася коханням.
2
Не обривай єднання нить,
Не допускай до серця сумнів.
Розлука боляче гнітить,
Не загаси надії струмів.
У мої очі подивись,
Відчуй любові в них жаринку.
ДумкАми вИсоко здіймись...
Шукай у почуттях родзинку...
3
Від них далЕко не втічеш,
НаздоженЕ кохання всюди...
Не може серце без пожеж,
Тому й любові прагнуть люди.
Не зачиняйся у собІ,
Дай волю вилитись бажанням...
Я подарую світ тобі,
Що зветься неземним коханням!
п/в:
Не йди, почуй мене, не йди!
Вже час близкИй твого прозріння...
ВеснИ пробудження зажди
Й нудьга розвіється осіння.
І забагнЕться теплих слів,
Душа відтане в спілкуванні...
А серця болісний надрив
Буде гоЇтися.... в коханні...


(авторська пісня)  20/10/17/