Ще раз про красу

Надежда Рубинская
Була у справах в районі бабуня з села:
Зробила справи, потім поїсти зайшла..
Замовила антрекот і коктейль попити.
Смакує й міркує, що далі робити.

Одним оком у вікно інколи пильнує:
Які авто  біля кафе хто  гальмує.
Аж раптом застигла і навіть побіліла,
Рука з виделкою в неї затремтіла.

Показує пальцем, тикаючи у вікно:
"Люди, подивіться,... прилетіло... воно...
Дивіться! Люди! Хіба то наша панянка?
Хапайте мерщій!  Ось ... інопланетянка!"

А бармен  їй каже: "Не хвилюйтесь, бабуня,
Це - гордість району, найперша красуня!"
"Жартуєш, хлопче, - гірко всміхнулась  старенька,
Їй би ще роги,  була б більше модненька.

То такий ваш взірець? Не повірю нізащо!
Моя коза Ветка набагато краща!..."

               21.10.2017