***

Анастасия Мр
Гармонія життя лунає в пісні,
Що тихо несе ноти вночі в місті.
І в поцілунку, ніжному такому,
Що серце завмирає знову й знову.
І в мерехтінні кожної із зір,
Які будуть блищати до тих пір,
Поки дитячий сміх навколо ллється,
І разом з ним весь світ дзвінко сміється.
Гармонія життя... Вона в очах,
В яких не зможеш прочитати страх,
В яких, як в дзеркалі, ти душу відчуваєш,
І сяєш, сяєш, як диво світу сяєш.