Перед сном..

Инна Бессараб
Вікна заплямлені після дощу.
Бруд із доріг потихеньку стікає у річку.
Вітер зірвав провода і ущух.
Зник інтернет,не оновлює інста стрічку.
Жити в простОрі картинок і фото друзів,
Передавати словами свої відчуття.
Лиш би за цим "інстаграмним смузі"
Не пропустити свого життя!!!