Чим ближче осiнь, тим бiльше натхнення

Инна Бессараб
Сонце ледь відчутно дотиком лоскоче.
Тіло прокидатися ну ніяк не хоче.
Серпень наближає вересневі ранки.
Мозок розбиває всі душевні рамки.
І нове повітря наповняє груди.
Всі думки на потім.Завтра просто буде...