Як н коли... Як н кому

Инна Бессараб
Ранок. Літо. Квіти. Вітер
Розвіває прохолоду.
Привід є радіти. Жити -
Неймовірна насолода.
І знаходити завжди
Задоволення в простому.
Тобі серце назавжди...
Як ніколи...
Як нікому.