W kobiecyh snach

Ключник Олег
Там, де ніхто не зайде,
Царюють сни…

Десь у моїх снах,
Далеко звідсіля,
Хтось, хто мене зна,
Зміняє барвами моє ім’я,
Хтось, хто мене зна,-
Він спереду на крок,
Той, хто мене зна,
Танцює цілий рок…

Десь у моїх снах,
Далеких і сповитих мглою,
Той, хто мене зна,
До танцю йде зі мною.
Серед лугів, серед лісів,
Це той, кого я знаю,
І з мглою  тих часів,
Запрошення – приймаю!

Десь у моїх снах,
У всіх часах,
Хтось окрім тебе – залицявся,
Бо то ж у сні, -
Хотів, чи ні –
Він підійти не побоявся…

Там, де зайти не можеш ти –
Царюють сни…


Tam, gdzie wstepu nie ma nikt,
Kroluja sny...

Gdzies w moich snach,
Gdzies daleko stad,
Ktos, kto mnie zna,
Odmienia moje imie w barwach, tanczy caly rok...

Gdzis w moich snach,
Gdzies za osma mgla,
Ktos, kogo znam,
Zaprasza mnie do tanca, posrod lasow, posrod luk...

Gdzies w moich snach,
Gdzies tuz obok mnie,
Przez caly czas
Ktos oprocz ciebie do mnie sie zaleca - chcesz czy nie!

Tam, gdzie wstepu nie masz ty,
Kroluja sny...


Pazdzierrnic. 2017