Життя-це гра

Лиса 25
Життя-це гра. І правди в ній нема.
І розподілені давно вже ролі.
Наступний крок ніхто не зна,
І зламані давно паролі.

Життя-це гра. Хтось головний,
Хтось другорядний ризикує.
На небі місяць молодий,
А дощ калюжі знов малює.

Життя-це гра. Як шахмати...
Залежить все від твого ходу.
І головне - бути собою...
Бо це найвища нагорода!