Украинский Гарик 420

Владислав Красса
Український Ґарик 420


За мотивами І. Губермана

Наука описала світ як даність,
на всьому назви маються прибиті,
й ховається за словом "полігамність"
той факт, що ми жахливо ****овиті.


Оригінал

Наука описала мир как данность,
на всем теперь названия прибиты,
и прячется за словом "полигамность"
тот факт, что мы ужасно ****овиты.