Блакитн оч -Голубые глаза версия 2

Роман Климов 2
Блакитні очі я полюбив вас,
Блакитні очі .Ви мені не раз снитесь
Блакитні очі не можу я забути
Блакитні очі буду вічно любити

Все намагався забути блакитні очі
Допоможіть друзі жити так більше не можна
Зачепили мене блакитні очі.
Блакитні очі - Ви землі чудеса.