Ансамблю Чарiвницi

Николай Шапаренко
Мої гарненькі «Чарівниці»
Ви наче лагідні суниці.
Як файно пісні всі співали,
Коханя кожному бажали.

Як від самотності  позбутись,
До щастя  миттю доторкнутись.
Кохання щоб не відступало,
Щоб серце вогнищем палало.

Згадали ви своїх батьків.
Вони життя вам дарували.
Із безіменних колосків,
До хліба шлях вам влаштували.

Співайте ви мої дівчата,
Радість подаруєте в житті.
Суспільна доля вже почата.
Як в ваших піснях співчутті.

22.10.2017 р.