80. Як змiню ться все, як все мина...

Игорь Ярин
  Як змінюється все, як все минає.
  І за весною прийде знов зима.
  Та все здається - десь за небокраєм
  ще є все те, чого вже тут нема.

  А може нам не співчувало небо?
  Чи ти - та мить, єдина за життя?
  Все, як завжди, але чому без тебе?
  І мабуть вже спізнілі каяття.

  Десь там далеко я тебе залишив.
  Ти все лихе із пам"яті зітри.
  На жаль все так. Мені зостались лише
  від тої осені остуджені вітри.

  Та дійсність все ж виплескує ізнову -
  ті спогади святіші від святинь.
  На жаль зосталась від тоЇ любові
  всього на спомин лише сіра тінь.