Поет без осенi, як краля без пальта

Дмитрий Дробин
Поет без осені, як краля без пальта.
А вдвох вони справжнісінький дует.
Без осені і рима вже не та.
Без осені який же він поет.
Без листя в голові і вітер не задмухне.
Зриваються вірші із кінчику пера.
Без пальта краля може сидітиме на кухні,
Без кралі і поет не пише ні ….

29.09.2015 Дмитро Дробін