Г мн Л цея

Николай Мотков
 
 
 



                Гімн Ліцея

                Муз. М. Мотков                Сл. М. Мотков


                Зоряний, любий, чудовий, ясний,
                «Палац» натхнення - сонячних мрій,   
                Заклад привітних викладачів,
                Світ досконалий VIP дітлахів,
                Дійсний оазис щастя життя,
                Впевнено всіх нас веде в майбуття,
                Сяє Державний герб, прапор палкий,
                Слався Ліцей - Альма - матер святий!


                Світлий, приємний, дивний, міцний,
                Гарно, приємно вчитися в нім,
                Плідний, дієвий храм праці й знань,
                Щедро дарує свій досвід нам,               
                Флагман сучасний світлих подій,
                Вектор зірковий - віри, надій, 
                Сяє Державний герб, прапор палкий,               
                Слався Ліцей - Альма - матер святий!
               

                Файний «Палац» - «Буревісник» життя,
                Гідний, кипучий гарант майбуття,
                Сяє Державний герб, прапор палкий,
                Слався Ліцей - Альма - матер святий!