Хочеш...

Алена Васильченко
Хочеш, я зірву для тебе зірку,
заспіваю птахою пісні...
Хочеш, я заплачу гірко-гірко,
як дощі самотні навесні.
Хочеш, стану буйною рікою,
що плекає хвилі голубі?..
Хочеш, я не знатиму спокою -
подарую спокій мій тобі.
Крізь мовчання, звечора до рання:
без жалю і прикрості образ.
Лиш листи, що мовою кохання
вже давно написані до нас.
І нехай намріється, насниться
тихий сон, солодший за вино.
Хочеш, я відкрию таємницю,
що була прихована давно?..
У полоні темряви і ночі,
у пітьмі чи світлі ліхтарів -
я усе, що ти сьогодні хочеш,
шепотіти буду до зорі...
_______
Алена Васильченко