Нiчки холоднi у жовтнi

Дмитрий Дробин
Нічки холодні у жовтні.
Стиглою кавою небо.
Зірки цукром жовтим
Сипанні більше чим треба.
Хмари молочною пінкою
Падають в кухоль вікна.
Місяць лимоном-крижинкою
Смак додає за дарма.
Все безкоштовно закоханим
Осінь готує завжди.
Ніч розливає охоче нам
Напій Кохання густий.

04.10.2015 Дмитро Дробін