Вальс-бостон - А. Розенбаум припев- english

Евгений Ратков
How often I can see a dream,
That my amazing dream:
The autumn slowly there's dancing waltz in the dress of qeen,
There color leaves are falling  down,
A vinyl disk is going round -
You’re just my caprice - please  don’t  leave me now.
How often I can see a dream,
That my amazing dream:
The autumn slowly there's dancing waltz in the dress of qeen.
===============================================

Как часто вижу я сон
Мой удивительный сон
В котором осень нам танцует вальс-бостон
Там листья падают вниз
Пластинки крутится диск
Не уходи, побудь со мной, ты мой каприз
Как часто вижу я сон
Мой удивительный сон
В котором осень нам танцует вальс-бостон