Цвiт хризантеми

Валентина Тихонова
Цвіт хризантеми - це прекрасно!
Це - сонця сяйво серед сірих хмар!
Про дні життя я не турбуюсь передчасно,
Мені ще довго свій листати календар!!!

Поки що ж я милуюсь квітки щастям -
Їй мріється, мабуть, про теплий край.
А в мріях забуваються напасті -
Сніги, вітри, застиглий водограй...

Засне вона зненацька на світанку,
Додолу нахиливши пелюстки.
Лише в корінні буде тліти забаганка
З бутонів познімати всі хустки.


25.10.2017