Осенi повнi легенi

Максим Волохань
Осінь прийшла надовго, й невідомо коли піде
Вона ніколи не вибачала його помилок
Осінь починається з лісів, закінчюється ніде
Вона висмоктує потроху життя, ніби з розеток ток

Сидячи в темряві вдихав цієї осені повні легені
Він відчував в ній вологість, бентежність і смерть
Осінь ніби просочується в днк, залишається в кожному гені
Він відчував, що все тепер йде шкереберть

Осінь й сама відчувала, щось тут не так
Вона, якщо чесно, не мала куди піти
Осінь лишає по собі терпкий неприємний смак
Терпкий неприємний смак…
Біди

Вересень 2017