Клiп

Юрий Терен
Ще не сніг …
     лиш  холодна, блискуча роса,
          туман і глевка  слизота. …
Про зім’яту осінь кіно
   й вітерець, і жовтий листок,
      що списав сумну
         геометрію трьох.
Відгук літа джеркоче
     і тягне в колись.
Жалить наскрізь
     попіл зотлілих кострищ.
Не признати,  змовчати б ,
    та відчаю  крик
Вирій лебедів,
      там десь, за обрієм зник.
Осінь вправно  гаптує доладний кліп .
    і цікаво, і страшно, і сумно, і сміх.
І дивишся, дивишся за роком рік.