Араба

Эльмара Мустафа
Сёзлер - Эльмара Мустафа, Асие Абдураимова
(Асие Абдураимова иджра эткен йыр)

Земаневий къызлар
Арабаларны айдай.
Бильмейим нечюн менде
Ёкъ алтынджы X BMW.
Аслында мен арабасыз,
Не вакъыт олур бельгисиз.
Салонгъа бардыкъ алмагъа
Языкъ ки, етмеди пара.
Амма эпбир мен арзу этем...

Багълама:
Араба бар бабамда,
О тура азбарымда.
Айдамакъ онъы истейим
Эр акъшам ве эр саба!
Сен - достумсынъ араба,
Сен дуясынъ, гъалиба,
Бир нефеснен, бир дуйгъунен
Берабермиз араба.

Айтынъыз манъа, достлар!
Кимде насыл арзулар?
Гузель, беяз араба
Меним оладжакъ даа.
Бильмейим не япайым?
Кимден пара алайым?
Араба, араба, араба!
Чокъ керек онъа пара.
Амма эпбир мен арзу этем...

Багълама.

Январь, 2015 с.